Купи е-винетка на bgtoll.bg

Начало

Временно движението при км 31 на АМ "Струма" в посока София в района на п.в. Боснек се осъществява в аварийна лента

17.12.2021 10:50
Struma_thumb.jpgВременно движението при км 31 на  АМ "Струма" в посока София в района на п.в. Боснек се осъществява в аварийна лента поради ПТП. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът се регулира от "Пътна полиция". Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Отпада ограничението за МПС да преминават проход "Превала" с вериги

17.12.2021 09:31
photo_01-Prevala.jpgОтпада ограничението за МПС да преминават проход "Превала" с вериги, но остават в сила въведените ограничения за товарните автомобили да са с маса до 12 т и без ремаркета и полуремаркета. Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Временно движението при п.в. "Правец" на АМ "Хемус" в посока София се осъществява в активна и аварийна ленти

17.12.2021 09:15
Hemus--SF.jpgВременно движението при п.в. "Правец" на АМ "Хемус" в посока София се осъществява в активна и аварийна ленти поради ПТП. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът в района се регулира от "Пътна полиция". Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Възстановено е движението в тръбата за София на тунел „Траянови врата“ на АМ „Тракия“

16.12.2021 11:02
Photo_1.jpgВъзстановено е движението в тръбата в посока София на тунел „Траянови врата“ на АМ „Тракия“. През ноември започна ремонт на осветителната система в тръбата към Пловдив, който приключи в началото на декември. Веднага след това стартираха ремонтните дейности по осветлението в тръбата за столицата. Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да карат внимателно и със съобразена скорост.  

Временно движението при км 16 на АМ "Струма" в посока София се осъществява в изпреварващата лента

16.12.2021 10:34
Struma_lot_1.jpgВременно движението при км 16 на АМ "Струма" в посока София се осъществява в изпреварващата лента поради ПТП. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът в района се регулира от "Пътна полиция". Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Проекти